EQUIP DE COMPETICIÓ

CURSOS D'EQUITACIÓ

Què oferim?

Aquest curs 2016-2017 el CHUP s'ha iniciat en la competició amb un gran equip de participants. Ja hem participat amb 5 alumnes al concurs social del CSR Heras a Cardedeu amb excel·lents resultats i anirem realitzant sortides per participar en diferents competicions en funció de l’evolució dels/de les nostres alumnes.


També vàrem participar al concurs de Salt a La Seu d'Urgell a diferents proves, demostrant que mica en mica tant els nostres genets com cavalls estan més preparats per les diferents sortides.


Estem en contacte amb la Federació Catalana d'Hípica per poder oferir el calendari de competicions i proposar als nostres alumnes les que considerem més adients per la seva formació i diversió.


La competició és un excel·lent estímul pels/per les alumnes tant per millorar la seva evolució tècnica com per la seva pròpia formació humana. El tenir davant objectius de millora afavoreix la progressió. A més el contacte amb altres practicants d’aquest esport millora la relació social i la maduresa personal dels/de les socis/es del CHUP.


CLUB HÍPIC URGELL-PIRINEUS

Paratge de les Torres 143 (Zona El Salit)

La Seu d'Urgell

25700 Lleida

Copyright @ All Rights Reserved

Tlf.: 620 28 28 19  // 654 82 67 10

Email: fernando@chup.es