Equip del CHUP

FERNANDO

 

Fernando Muñoz Maestro és el President Director Tècnic i professor d'equitació del CHUP. Genet de competició, amb àmplia experiència en l'ensenyament de l'equitació. Disposa del títol de Tècnic Esportiu de 2n nivell. Veterinari de professió.

JUDIT

 

És la persona encarregada de cuidar els cavalls i les instal·lacions els caps de setmana. A més a més és monitora adjunta durant les Estades Hípiques i altres activitats. Amant dels animals i molt observadora, sempre és la primera en detectar anomalies dels cavalls permetent posar-hi solució ràpidament.

SANDY

 

Professora d'equitació del CHUP. Tècnica Esportiva de 1er nivell en hípica. Des dels 17 anys treballa amb cavalls i ha ensenyat equitació a diferents Clubs. És una persona entranyable que sempre està a disposició dels seus alumnes.

LAURA

 

És la responsable de la cura i atenció dels cavalls. Té un tracte exquisit amb els cavalls i fa un treball excel·lent que fa que els animals es mantinguin en perfecte estat físic i psíquic. Porta treballant amb nosaltres des del primer dia del projecte.

 

ELS CAVALLS DEL CENTRE

WILLOW

 

És el cavall més elegant amb la seva capa baya. Especialment útil per activitats de doma clàssica, és un cavall ideal per alumnes una mica avançats.

SILVER

 

És un cavall de capa apaloosa molt carinyós i de tracte agradable que està donant un bon rendiment tant en activitats d’iniciació com en grups de nivell més avançat.

MARLIN

 

 

Euga alemanya cedida pel nostre amic Santiago Forn que simplement és perfecta. Bone per doma, bona per salt, està integrada al equip de competició del CHUP.

IBSEN

 

El cavall per tot. Ideal per les iniciacions però també per fer pràctiques de salt o de galop. És una mica desconfiat però li agraden molt els nens i nenes.

PITUFA

 

La nena del grup. És una euga ideal per iniciació ja que és extraordinàriament tranquil·la i curosa amb el seu genet/amazona.

LAERTES D'URGELL

 

Semental angloárabe de competició ja retirat por causa d’una lesió. No s’utilitza per pràctiques d’equitació però si per maneig. Té un caràcter excel·lent i es fa estimar.

BUENOS AIRES

 

L’avi del grup. D’edat incalculable però avançada, és un excel·lent mestre per genets i amazones. Desprès d’una joventut desgraciada està feliç gaudint d’una jubilació activa.

CONTO

 

Cavall de pura raça espanyol i de capa tord pigat. D'excelent caràcter i disposició pel treball, és apte per exercicis d'iniciació avançats i per especialitats com el volteig.

SALIT

 

 

Com si fos un cavall més del centre. Simpàtic i carinyós. Un gos molt curiós que sempre vigila el Club Hípic.

Tlf.: 620 28 28 19 // 654 82 67 10

Email: fernando@chup.es

CLUB HÍPIC URGELL-PIRINEUS

Paratge de les Torres 143 (Zona El Salit)

La Seu d'Urgell

25700 Lleida

Copyright @ All Rights Reserved